Mirjam Overduin en José Naessens zíjn Klavertje Vier Kraamzorg.

Met veel warmte, persoonlijke aandacht, enthousiasme en kennis van zaken leveren ze kraamzorg op maat. Zo creëren ze de optimale omgeving voor een heerlijke kraamtijd. Voor moeder, baby én de rest van het gezin.

En: ze doen niets liever.

01 Jij!
Jij! | Klavertje Vier Kraamzorg Jij bent een ervaren kraamverzorgende en houdt van je vak, van gezelligheid, een klein team en leuke collega's.

Je zoekt een bureau waar je geen nummer bent, waar tijd is voor elkaar en waar je met zijn allen de beste zorg levert.

Je begeleidt het gezin het liefst van begin tot eind en je wilt korte lijntjes met je leidinggevenden, die zelf ook gewoon bij de gezinnen werken. Omdat zij net zoveel van het werk houden als jij.

Dit ben jij. En Mirjam, José, Ceethy, Linda, Everdineke, Kitty, en Roxanne zoeken jou!

Stuur dus een mailtje!

Behalve werk is er ook tijd en ruimte voor gezellige activiteiten en voor jou op maat gesneden scholing. Je werkt flexibel en bent zo'n 30 uur per week beschikbaar. Verder krijg je alles wat je nodig hebt: een telefoon- en reiskostenvergoeding, bedrijfskleding, eindejaarsuitkering én die leukste collega's dus.

Enne: Behendig met een badmintonracket? Absoluut geen must, maar wel een pré! ;-)
02 José Naessens
hand_jose
Het vak van kraamverzorgster vindt José 'het leukste vak dat er is'. Helpen van mensen in het algemeen en het overdragen van haar grote kennis over de verzorging van de jongste baby's zit haar in het bloed. Dat overdragen doet ze met veel plezier zowel aan de kraamvrouwen waar ze bij werkt als aan haar leerlingen in de kraamzorg. José houdt ook van badminton. Samen met Mirjam vormt ze een duo om beducht voor te zijn! En natuurlijk houdt ze ook van haar man en twee kinderen. Met Mirjam heeft ze gemeen dat je haar niet snel op een camping zult aantreffen. Liever leest ze, languit op een comfortabel ligbedje in een vakantiehuisje in bosrijke omgeving een spannend boek van Saskia Noort of Nicci French.

José mailen? Dat kan: jose@klavertjevierkraamzorg.nl


03 Mirjam Overduin
hand_mirjam Mirjam zit al bijna vijfentwintig jaar in 'het vak'. Ze heeft een enorme passie voor het bijstaan van kraamvrouwen in die eerste dagen na de bevalling. Wat haar het meeste aanspreekt in haar vak, 'waar ze het voor doet' zeg maar, is het gevoel dat ze krijgt als ze na de kraamtijd afscheid kan nemen van de kraamvrouw en haar gezin in de wetenschap dat deze de komende tijd met vertrouwen tegemoet kunnen gaan. Behalve veel ervaring als kraamverzorgster heeft ze meer dan tien jaar ervaring op de couveuse-afdeling van een groot ziekenhuis in Delft, vervult ze het onderdeel Kraamzorg voor de ouderschapscursus bij Florence in Den Haag en verzorgt ze samen met José borstvoedingscursussen. Ze speelt zeer verdienstelijk badminton en gaat liever niet kamperen. Je kan Mirjam direct een mailtje sturen: mirjam@klavertjevierkraamzorg.nl  
04 Ceethy
- klavertje vier kraamzorg
De gezellige en goedlachse Ceethy heeft het zorgen in haar bloed. Zolang ze zich kan herinneren is ze bezig met zorgen voor anderen. En dan het liefst baby's. En hoewel haar twee zonen al volwassen zijn moeten ze de liefdevolle aandacht van hun moeder nog regelmatig laten welgevallen.
Het is met haar jeugdigheid lastig voor te stellen dat ze al in de jaren tachtig kraamverzorgster werd. Met haar berg aan ervaring is ze dan ook een enorme aanwinst voor Klavertje Vier Kraamzorg. 
Ze leest graag boeken van Virginia Andrews maar badminton? "Alleen leuk voor op de camping."
 
06 Linda
linda handtekening Toen José en Mirjam in de zomer van 2014 les gaven aan een kordate, goedlachse jonge vrouw met een groot inlevingsvermogen en organisatietalent dachten ze maar één ding: 'Die moeten we hebben'. En dus werkt Linda nu bij Klavertje Vier Kraamzorg. Linda houdt ervan om alle leden van het kraamgezin te betrekken bij het nieuwe leven. En ze geniet enorm van de bijdrage die zij kan leveren aan de vooruitgang die er in die eerste dagen wordt geboekt. Ze gaat graag all in op vakantie en kookt bij voorkeur iets met pasta. Ze kijkt veel naar GTST en natuurlijk naar haar twee mannen, een grote en een hele kleine. En badminton? 'Vroeger, ja. Heel vroeger'
 
07 Everdineke
Klavertje Vier Kraamzorg Tijdens haar opleiding tot verpleegkundige kwam Everdineke in aanraking met de zorg voor pasgeboren baby’s en hun moeders. En dus werd ze kraamverzorgende. Na een paar jaar stopte ze om fulltime voor haar gezin te zorgen. Maar zodra haar jongste dochter oud genoeg was, begon het zo te kriebelen dat ze solliciteerde bij het leukste kraambureau dat ze kende.
Ze legt kraamvrouwen volledig in de watten en vind niks fijner dan haar kennis over te dragen, zodat moeder en gezin met vertrouwen de zorg kunnen overnemen.
Everdineke kampeert graag en het liefst samen met haar kinderen.
Boeken van J.M. Auel of Harry Potter verslindt ze en badmintonnen doet ze ook, maar niet zo fanatiek.
 
09 Kitty
Kitty | Klavertje Vier Kraamzorg LeidschendamKitty vindt het fijn om voor mensen te zorgen. Na jarenlange ervaring in de horeca werd het tijd om haar hart te volgen. Terwijl haar twee meiden steeds groter werden, groeide haar passie voor de allerkleinsten: ze werd een trotse kraamverzorgende.
Klavertje Vier bleef haar pad kruizen. Zij is blij om het team van Klavertje Vier te mogen versterken. Wat is het toch een mooi beroep!
Kitty vindt het een voorrecht om de relatie tussen de kersverse ouders en het kind van zo dichtbij te mogen meemaken en het gezin ondersteuning te bieden in die eerste week. Kamperen? Nee. Liever een huisje in Italië. Ze slaat 'een aardig shuttletje' en leest boeken van Nora Roberts.
 
12 Roxanne
Klavertje Vier Kraamzorg | Handtekening Roxanne   Roxanne Lubbe is met haar 21 lentes de Benjamin van Klavertje Vier, maar is nu al een kraamverzorgende in hart en nieren. Aanvankelijk dacht ze nog met haar HBO-V op de kinderafdeling van een ziekenhuis te belanden, maar na haar kennismaking met de kraamzorg kan ze zich niets anders meer voorstellen. Dit is 'zoveel fijner, vrolijker' dan een ziekenhuis, zegt ze, 'en ik word er zoveel blijer van!'. Op haar twaalfde spaarde ze haar zakgeld op voor een levensechte babypop, maar heeft toch liever echte baby's. Ze woont nog lekker thuis en is handig met ovenschotels: zelfs voor spruiten heeft ze een heerlijk recept. Ze 'campingt' in Frankrijk en leest thrillers of de Linda. Ze heeft vijf jaar op hoog niveau gebadmintond, dus dat zit wel snor.  
 
13 Renske
Ze had er een lange, grillige en indrukwekkende schoolcarrière voor nodig, maar eigenlijk wist Renske al van jongs af aan dat ze met baby'tjes ging werken. Via Vmbo, Havo en verschillende HBO's ging het in januari 2017 ineens heel snel. Binnen een week nadat ze de kraamzorg herontdekte begon ze aan de opleiding en een jaar later was ze klaar. Renske is een no nonsense aanpakker, verwoed puzzelaar, en vindt jonge ouders heerlijk leergierig. Ze bakt bananenpannenkoeken of improviseert met Hollandsche pot. Ze leest J.M. Auel, kampeert veel liever dan haar vriend en schaatst veel beter dan dat ze badmintont.

"One leaf is for Hope

A second for Faith

The third is for Love

And a fourth for Luck"